Agencija

Agencijske usluge Akademije ELIT

Ukoliko Vam je potrebna pomoć oko predstavljanja Vaše firme ili posla na internetu, kontaktirajte nas, ne bi li videli kako možemo da Vam pomognemo. Kompletna usluga vođenja kampanja, osmišljavanje, planiranje, kreiranje, zakup, optimizacija i izvešavanje. Grupa profesionalaca koja se preko pet godina bavi onlajn preduzetništvom pomoćiće Vam da se izborite sa svim problemima koji Vas očekuju u digitalnom svetu i da izvučete maksimalan profit iz Vašeg onlajn biznisa.

Aktivnosti vođenja kampanje

Osmišljavanje kampanje

Početna faza vođenja kampanje

Početno skiciranje strukture kampanje i najbitnijih komponenti - njenog sadržaja, izgleda, cilja, načina delovanja itd. Personalizovano i u skladu sa potrebama klijenta.

Planiranje kampanje

Faza koju odlikuje preciznost

Pravljenje detaljnog plana za svaki od aspekata kampanje. Analiza postojoćeg stanja i planiranje svih aktivnosti do završetka kampanje.

Kreiranje kampanje

Praktična i kreativna faza

Profesionalno kreiranje svih vidova kampanje, od grafičkog i web-dizajna i propratnih tekstova do plasiranja kampanje u javnost.

Zakup

Kreiranje odgovarajućih naloga

Odabir odgovarajućeg paketa, budžeta i načina plaćanja kod odabranih internet oglašivača.

Optimizacija kampanje

Optimizacija troškova kampanje

Dogradnja u hodu

Izveštavanje

Stalan kontakt sa klijentom

Redovno slanje povratnih informacija koje se odnose na kampanju i njen učinak. Analiza učinka kampanje i konkretni predlozi unapređenja učinka na osnovu merljivih parametara.

Zakažite besplatne konsultacije

custom-icon21

Napišite nam u poruci KAKO i KADA da Vas kontaktiramo i opišite nam ukratko ideju ili eventualne nedoumice koje imate, a mi ćemo Vam izaći u susret u vezi termina i načina komunikacije, sa konkretnim predlozima i sugestijama kako da realizujete Vaše ideje ili razrešite nedoumice.

 

Digital Marketing Social Media

Ime *

Email *

Naslov poruke

Poruka

Polja označena * (zvezdicom) su obavezna

Zadovoljni klijenti